streda 30. novembra 2011

piatok 25. novembra 2011

Xmas





A začíname pomaličky dekorovať, treba využiť všetko, čo v prírode, komore a kdekoľvek nájdeme. Staňme sa  ekologicky zmýšľajúcimi a ozdobme tento rok vetvičku "listnáča."Aj keď vôňu jedličky nenahradí nič na svete:)....a ešte jedna rada, zabudnite na vianočnú klasiku..zlatú a striebornú....A VYFARBITE SA!

Sedačka aj pre domáceho "miláčka"


Inšpirácia z Designbloku 2011

utorok 22. novembra 2011

pondelok 14. novembra 2011

Knižnica č.1

Noblesná knižnica, dokonalý strop, veľa svetla. Modrá podporuje mozgovú aktivitu. V takejto knižnici sa možno zrodí dielo, budúceho nositeľa Nobelovej ceny:)))

Knižnica č.2

Knižnica, kde to žije!!!Biele plochy sú oživené jemnými tlmenými farbami a prírodnými vzormi:)))

Inšpirujte sa prírodou!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Príroda vždy vytvorí tú najlepšiu farebnú kombináciu:)Tmavá, trošku pochmúrna miestnosť ako sa na správnu knižnicu patrí. Tapeta má tmavý základ, ale je rozžiarená baklažanovo-machovým vzorom. Machová, baklažanová aj hnedá sú tmavé farby, ale pri správnom použití sú veľmi efektné a originálne. Miestnosť pôsobí útulne, chýbajú už len sviečky, flaša dobrého červeného vína a obľúbená kniha...a krásny večer sa môže začať.




štvrtok 10. novembra 2011

Papelote



Moderné papiernictvo PAPELOTE. Svieži, netypický  interiér.Máte pocit, že sá vrátil čas a vy ste sa ocitli v školskej tride...
www.papelote.cz

utorok 8. novembra 2011

Barevná harmonie 2

Skvelá kniha od Alice Buckley. Alice je interiérová dizajnérka, študovala dizajn v Manchestri. Kniha obsahuje 200 fabebných kombinácii. Každá farebná kombinácia obsahuje 4 farby. Dominantná farba je farba, ktorú použijete na najväčších plochách.Nasledujúca farba tzv. akcentná sa používa na okenné rámy, časti stien alebo čalúnenie. Zostavajúce farby sa používajú na spestrenie interiéru. Tieto farby sa síce používahjú na malých plochách, ale sú tzv. čerešničkou na torte. Všetci milovníci dizajnu by túto knihu mali vlastniť:)))No, tiež ľudia, ktorí nechcú zveriť svoj byt do rúk dizajnérom a byt či dom si chcú zariadiť podľa vlastných predstáv:))))
www.martinus.sk

štvrtok 3. novembra 2011

Bar - Siena

Štýlový bar, šedá s jemnou mentolovou tvoria skvelú kombináciu. Interiér pôsobí žensky a atraktívne.Šedý drsný kameň, vyvažujú drevené barové stoličky natreté jemným zelenkavým odtieňom. Ešte chýba tlmené svetlo sviečok, flaša dobrého víno a nazabudnuteľný večer sa môže začať...